گوشت فوق العاده ی بلدرچین (1)
پنجشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۱۳ ب.ظ
بلدرچین پرندهای پرجنب و جوش از خانواده ماکیان و زیرخانواده کبکسانان بوده که دارای گوشت بسیار لذیذ،خوشطعم و مقوی است. دلیل طعم مطبوع گوشت این پرنده وحشی، جستوخیز فراوان و پروازهای متناوبی است که در طول حیات خود انجام میدهد.
این فعالیتها منجر به افزایش میزان مادهای به نام گلیکوژن در ماهیچههای این پرنده شده و منجر به بهبود کیفیت گوشت آن میشود. به طور کلی هر چقدر که ماهیچهها در طول حیات پرنده یا حیوان فعالتر باشند بر میزان گلیکوژن آنها افزوده شده و گوشت آنها لذیذتر میشود.
به عنوان مثال ران مرغ، دم ماهی، ران حیوانات، گوشت حیوانات وحشی (نظیر: آهو، گوزن، کل) و سینه پرندگان وحشی (مانند: قرقاول، کبک، دراج و بلدرچین) همگی از جمله قسمتهایی از بدن حیوان یا پرنده میباشد که دارای طعمی بسیار خوش و لذیذ است. اما در مقایسه گوشت سینه پرندگانی چون مرغ، خروس، اردک و غاز به دلیل عدم امکان پرواز دارای بافتی خشک و طعمی نه چندان لذیذ است. از سوی دیگر بافتهای مفصلی بلدرچین به دلیل وجود سلولهای پیچیده پیوندی در اثر پخته یا بریان شدن به هیچوجه متلاشی نمیشود و گوشت آن پس از طبخ ترکیب خود را حفظ میکند.
- ۹۴/۰۶/۱۲
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.